Apparaten en accessoires
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 48u. 20min
6 porties
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
791 kJ /
189 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Kip garam masala
50 Min
Indiase groentencurry
50 Min